Sist oppdatert 30. september 2018

Vigorex for kraftigere ereksjoner, med mer

Vi vurderer helseprodukter

Sliter du med impotens, for tidlig utløsning eller nedsatt sexlyst? Da bør du vurdere kosttilskuddet Vigorex som inneholder svært mange dokumenterte ingredienser. Faktisk kjenner vi knapt nok til noe annet kosttilskudd med så effektive og veldokumenterte ingredienser. Nedenfor kan du lese om disse, om effekt, samt om hvor du kan bestille Vigorex gratis.


Bruk og bivirkninger
Vigorex er et potensmiddel som kommer i form av kapsler og du skal i følge forhandleren ta 2 slike kapsler hver dag. Disse kapslene er i utgangspunktet helt trygge for menn over 18 år og dette er en reseptfri behandling mot ereksjonsproblemer og nedsatt sexlyst. Legg imidlertid merke til at du ikke bør bruke Vigorex dersom du er allergiske ovenfor noen av ingrediensene. Legg også merke til at enkelte vil kunne oppleve bivirkninger knyttet til fordøyelsen, samt hodepine.


Du kan bestille Vigorex gratis
For deg som foretrekker et naturlig potensmiddel er Vigorex et kosttilskudd som vi mer enn gjerne anbefaler og vi er meget positivt overrasket etter vår gjennomgang av disse potenspillene. Du kan nå bestille Vigorex gratis og det gjør du direkte fra forhandlerens nettsider. Da får du en måneds forbruk av Vigorex ved kun å betale porto og tilbudet medfører ikke bindingstid. Ordinær pris for en måneds forbruk er for øvrig ikke mer enn 299 kroner pluss porto.


De fleste ingrediensene i Vigorex har en godt dokumentert effekt, blant annet i forhold til kraftigere ereksjoner, økt sexlyst og bedre seksuell utholdenhet. Dette er som nevnt naturlige potenspiller vi har tro på, men forhandlerens påstander bør tas med en klype salt. Som mange andre forhandlere overdriver de dessverre markedsføringen.
 
Effekt og ingredienser

Vigorex  inneholder ingredienser som i følge forskning vil ha effekt på følgende områder. Mot nedsatt sexlyst, mot impotens, mot for tidlig utløsning, mot tidlige forstadier til kreft i prostata, samt mot for lavt testosteron. I tillegg viser forskning at disse ingrediensene kan gi økt overskudd og energi, styrket muskelmasse og også flere andre helsefordeler. Vigorex fremstår enkelt og greit som et meget bra kosttilskudd og nedenfor kan du lese litt om noen av ingrediensene som er benyttet. Flere av ingrediensene i Vigorex har for øvrig også dokumentert effekt i forhold til økt sexlyst hos kvinner.

Bukkehornkløver er en av hele 10 ingredienser i Vigorex og dette er et ekstrakt som lenge har vært benyttet i tradisjonell medisin. Da for å behandle impotens, gi bedre seksuell utholdenhet og økt sexlyst. En av studiene som støtter disse påstandene finnes omtalt på peakhealthadvocate.com. I denne studien oppnådde 82 prosent av deltakerne økt sexlyst mens 63 prosent oppnådde bedre seksuell. 


Muira puama kalles gjerne «The Viagra of the Amazon) og det finnes flere studier som har påvist en betydelig effekt både mot impotens og nedsatt sexlyst. I en studie omtalt på salgssidene til Viagro+ oppnådde om lag 2/3 av deltakerne bedre sexlyst og hardere ereksjoner. I en studie som ble foretatt ved UCLA School of Medicine og som finnes omtalt på herbwisdom.com ble det også påvist økt sexlyst og gode effekt i forhold til behandling av impotens. 


Tribulus terrestris finnes også i Vigorex og flere studier har påvist at dette er et effektivt middel mot impotens og at du kan forvente økt sexlyst. I følge Livestrong.com er dette en kinesisk plante som lenge har blitt benyttet til å behandle nedsatt sexlyst og impotens. I følge Plantekildens urteleksikon kan denne ingrediensen også bruks mot for tidlig sædavgang.


Panax Ginseng (ginkgo) er muligens den aller best dokumenterte ingrediensen i Vigorex og faktisk har det blitt gjennomført mer enn 10 studier som viser at dette ekstraktet hjelper mot nedsatt sexlyst og i tillegg gir kraftigere ereksjoner. En av disse studiene er omalt her og mer informasjon om effekten finnes på dette nettstedet.

Av andre ingredienser i Vigorex vil vi trekke frem Damiana som i følge healthline.com både hjelper mot nedsatt sexlyst og for tidlig utløsning. Vi tar også med at Vigorex inneholder kolanøtt som i følge globalhealingcenter.com og flere andre nettsteder kan gi kraftigere ereksjoner, samt ingrediensen Sagpalme som ifølge herbwisdom.com og flere studier kan hjelpe mot impotens.


Les om en karboblokker

Les om en fettforbrenner

Les om p-piller

Les om Betakaroten