Vi vurderer helseprodukter

Sist oppdatert 12. februar 2019

Virker Maxulin med Testofen? 

Testofen er et patentert ekstrakt som beviselig kan gi menn en rekke helsefordeler, inkludert et bedre sexliv og økt testosteronnivå. Produktet som inneholder dette ekstraktet er Maxulin, et kosttilskudd for menn som på kort tid har blitt en bestselger her i Norge.


Allerede i 30-årene vil de fleste menn merke at testosteronnivået reduseres og det medfører en rekke utfordringer som manglende sexlyst, manglende ereksjoner, mindre energi, overvekt, redusert muskelmasse, med mer. Maxulin virker ved å motvirke de negative følgene av et for lavt testosteronnivå og den viktigste ingrediensen i Testofen er et velkjent potensmiddel.


Virker Testofen som lovet?
Som vi allerede har nevnt er Testofen et produkt som beviselig kan gi en rekke helsefordeler og effekten er sjeldent godt dokumentert. Det har blitt foretatt en rekke studier som viser at Testofen virker og i tillegg har det blitt foretatt studier som viser at ingrediensene i Testofen virker. Vi kan med andre ord trygt slå fast at Maxulin er verdt pengene, ikke minst fordi dette kosttilskuddet virker på flere måter. Økt muskelstyrke, økt testosteronnivå, økt sexlyst, økt seksuell prestasjonsevne, samt økt utholdenhet er noen av de fordelene som har blitt dokumentert. 


Tilbud på Maxulin
Testofen selges som nevnt under navnet Maxulin og dette kosttilskuddet kan du kun bestille på nett. En av fordelene med det er at prisene kan holdes lavere og en annen fordel er gode tilbud. I skrivende stund kan du kjøpe hele 6 ukers forbruk til kun 149 kroner pluss frakt. Tilbudet gir deg halv pris og dette er med andre ord et rimelig helseprodukt, spesielt med tanke på den gode kvaliteten. Legg merke til at det ikke er knyttet bindingstid eller andre kjøpsforpliktelser til tilbudet på Maxulin. Her finner du den beste prisen på Testofen.


Fordeler med Testofen
Effekt mot de negative konsekvensene av et lavere testosteronnivå er en stor fordel med Testofen. I følge eksperter er det nemlig slik at for lite testosteron gir en rekke helseplager og andre utfordringer, og som kjent vil vi alle oppleve dette. Redusert forbrenning, mindre sexlyst, mindre energi, dårligere humør og stress er noen eksempler på hva er for lavt testosteronnivå kan medføre og dermed også eksempler på hva Maxulin kan hjelpe mot.

Økt sexlyst, bedre seksuell prestasjonsevne og økt muskelstyrke er også fordeler med Testofen og den aller største fordelen er som følger. Effekten er meget godt dokumentert og faktisk har EU sitt mattilsyn godkjent flere av helsepåstandene som gjelder ingrediensene i Testofen. Studier som viser at Testofen motvirker symptomer knyttet til mannens overgangsalder finnes på dette nettstedet, hvor du også finner studier som viser at Testofen virker positivt i forhold til testosteronnivået. En studie som viser at bukkehornkløver (en viktig ingrediens i Testofen) gir et bedre sexliv kan du lese om her og her finner du en studie som viser at den samme ingrediensen øker muskelstyrken. 


Kan Maxulin forårsake bivirkninger?
Dette er et naturlig kosttilskudd som er trygt for de aller fleste menn og flere studier viser at Testofen ikke gir bivirkninger. Allergiske reaksjoner på ingrediensene kan imidlertid forekomme og i tillegg kan den effektive ingrediensen fenugreek (bukkehornkløver) i sjelden tilfeller forårsake bivirkninger som hodepine og magesmerter. Bruk ikke Maxulin dersom du er allergiske ovenfor noen av ingrediensene og legg merke til at legen din alltid bør informeres om hvilke kosttilskudd du tar.Her kan du lese om den mannlige overgangsalder

​Her kan du lese om Provexin mot hårtap