Sist oppdatert 2. oktober 2018

Termoloss, virker det mot overvekt?

Vi vurderer helseprodukter

Termoloss er et av de aller mest populære kosttilskuddene med slankende effekt og dette slankeproduktet har i lang tid vært en bestselger. Det skyldes sannsynligvis den unike kombinasjonen med effektive virkestoffer som sørger for økt forbrenning. I denne artikkelen finner du informasjon om hvorfor Termoloss virker, om bestilling, pris, effekt, dokumentasjon og ingredienser.

Bestilling av Termoloss
Økt forbruk av kalorier og derigjennom økt fettforbrenning er det du først og fremst kan forvente fra Termoloss, noe du kan lese mer om nedenfor. Når det gjelde bestilling av dette slankeproduktet, så kan du gjøre det via forhandlerens nettsider til en pris på 299 kroner (frakt inkludert). Der finner du nå også et tilbud på Termoloss slik at du kan bestille til halv pris. NB:  Kampanjen er avsluttetVi anbefaler nyheten MetaBurn som fremstår enda mer effektivt enn Termoloss.

Ingredienser og slankeeffekt
Termoloss er først og fremst er slankeprodukt som skal kunne øke fettforbrenningen betraktelig, men ingrediensene benyttet i dette kosttilskuddet er også kjent for å kunne dempe søtsug og sultfølelse. Økt fettforbrenning oppnås for øvrig delvis som følge av at selve fettforbrenningen stimuleres og delvis som følge av økt energiforbruk. Sistnevnte skjer som en følge av at kroppen "lures" til å bruke flere kalorier gjennom det som kalles metabolsk termogenese (kroppens varmeproduksjon). Når de gjelder de aktive ingrediensene i Termoloss så er de wakame, grønn te, chilipepper og krom, en unik kombinasjon som ikke finnes i andre slankeprodukter. Krom er mest kjent for å kunne stabilisere blodsukkeret og dermed blant annet dempe søtsuget.  

Wakame
Wakame (Undaria pinnatifida) er en spiselig sjøalge (tang) som inneholder virkestoffet fucoxanthin, et virkestoff med slankende egenskaper i form av økt fettforbrenning. Det er en påstand som er godt dokumentert og blant annet har forskere fra Danmark, England og Japan foretatt studier som viser at wakame (fucoxanthin) gir en merkbar slankeeffekt. For eksempel har vi en 16- ukers studie publisert i tidsskriftet Diabetes, Obesity and Metabolism hvor testdeltarne som fikk ekstrakt fra wakame gikk betydelig ned i vekt. På nettstedet livestrong.com kan du lese mer om denne ingrediensen.

Grønn te
Grønn te er en vanlig ingrediens i kosttilskudd ment for slanking, delvis grunnet effekten og delvis grunnet den meget gode dokumentasjonen. Det finnes nemlig en lang rekke studier som viser at ekstrakt fra grønn te gir en merkbar effekt i form av økt fettforbrenning, delvis fordi forbrenningen av kalorier økes og delvis fordi fett frigjøres fra kroppens fettlager. En av studiene som beviser slankeeffekten fra grønn te ble foretatt ved Universitetet i Genève hvor testdeltagerne i 24 timer ble totalt isolert i et lufttett kammer. En annen studie som finnes publisert i tidsskriftet American Journal of Physiology viser også klart at ekstrakt fra grønn te øker fettforbrenningen. Her finner du et annet slankeprodukt med grønn te

Chilipepper
Chilipepper er den siste aktive ingrediensen i Termloss og også chilipepper er mest kjent for å øke forbrenningen. Det er påstand som støttes av flere studier og som har fått en god del medieomtale. En av disse studiene som viser at chilipepper øker forbrenningen i flere timer etter inntak ble foretatt ved universitetet UCLA, mens en annen studie publisert i tidsskriftet Journal of Proteome Research også støtter påstanden om at chilipepper øker forbrenningen. En av flere nyhetsartikler om slankeeffekten fra chili finner du for øvrig på Dailymail.co.uk


Sjekk vår vurdering av CLA Chili
Sjekk vår vurdering av Sleep Repair

Sjekk vår vurdering av Cialis
Sjekk vår vurdering av slankemedisin