Sov-Godt, virker det mot søvnproblemer?

Sist oppdatert 13. oktober 2018

Vi vurderer helseprodukter

Dersom du sliter med å sovne kan kosttilskuddet Sov-Godt være midt i blinken for deg. Dette naturlige sovemiddelet virker nemlig allerede i løpet av en halvtime og dermed skulle mulighetene for bedre søvn absolutt være tilstede. Her er litt informasjon om pris, bestilling, effekt, dokumentasjon, med mer. 

Hvordan bestille Sov-Godt?
Sov-Godt markedsføres som en reseptfri urtemedisin og dette er da også et sovemiddel hvor de aktive ingrediensene er naturlige. De samme ingrediensene har for øvrig dokumentert effekt i forhold til å motvirke søvnproblemer, noe du kan lese om nedenfor. Når det gjelder bestilling, så kan du kjøpe Sov-Godt på forhandlerens nettsider til en pris av 198 kroner for en måneds forbruk.
Oppdatering: Vi anbefaler nyheten Sleep Repair som inneholder enda flere effektive ingredienser.

Ingredienser og effekt
Blant ingrediensene benyttet i Sov-Godt finner vi kamille, humle og grønn havre som alle er kjent for å kunne gi bedre søvn. Humle er da også godkjent av Europeiske helsemyndigheter til behandling av søvnproblemer. Nedenfor kan du lese litt mer om disse ingrediensene som er årsaken til at dette sovemiddelet virker. Når det gjelder effekten så er Sov-Godt et kosttilskudd som skal virke raskt og som skal kunne gi en merkbart bedre søvn, Det skyldes at ingrediensene i denne urtemedisinen blant virker søvndyssende, beroligende og muskelavslappende. 

Kamille (Chamomilla recuita) er blant annet kjent for å hjelpe mot angst og migrene, men først og fremst er denne ingrediensen kjent for å virke søvnfremkallende, noe som skyldes evnene til å virke beroligende og avslappende. Informasjon og helsefordelene fra kamille, samt om relevante studier finner du på nettstedene raysahelian.com og botanical.com

Humle (Humulus Lupulus) er også med på å gjøre Sov-Godt til et effektivt sovemiddel og skyldes av denne ingrediensen har evnen til å virke søvndyssende. I tillegg er humle kjent for å kunne hjelpe mote uro og humørforstyrrelser. På nettstedet Webmd.com kan du lese mer om helseeffekten fra humle, som for øvrig er en slyngplante.

Grønn havre (Avena Sativa) er velkjent for dine egenskaper i form av å virke søvnfremkallende og i tillegg skal denne ingrediensen kunne motvirke stress og uro. Enkelt studier indikerer for øvrig også at denne ingrediensen kan gi økt sexlyst. På nettstedet herbwisdom.com kan du lese mer om helseeffekt og dokumentasjon.


Her finner du vår vurdering av DreamWell sovemiddel
Her finner du vår vurdering av Detox

Her finner du vår vurdering av slankeprodukter
Her finner du vår vurdering av Lectinect Mage