SmokeSmart er verdens mest solgte e-sigarett og mdet store flertallet har god erfaring med dette produktet. Det er rimelig, det er langt mindre skadelig en vanlig røyk og det er helt lovlig. Nedenfor kan du lese om e-sigaretter og om SmokeSmart. Nederst på siden finner du informasjon om hvor du kan bestille SmokeSmart og om hvor du finner et godt tilbud.

Det er lovlig å importere e-sigaretter
I følge norsk lov er det i skrivende stund tillatt å importere legemidler til eget bruk, dersom visse betingelser oppfylles. Blant annet må legemiddelet være til eget bruk og mengden må ikke overstige tre måneders forbruk. Videre må legemiddelet være lovlig kjøpt innenfor EØS-området. Fordi nikotinholdige e-sigaretter anses som et legemiddel kan privatpersoner dermed lovlig bestille e-sigaretter som SmokeSmart fra nettbutikker innenfor EØS-området.

E-sigaretter funker
Norske helsemyndigheter er som vanlig trege med å anbefale (godkjenne) noe som kan hjelpe befolkningen, men stadig flere eksperter tar til orde for at e-sigaretter er et godt hjelpemiddel i forhold til røykeslutt. Blant annet har den anerkjente røykeforskeren Karl Erik Lund ved Statens institutt for rusmiddelforskning uttalt dette til NRK, noe du kan lese mer om her. De aller fleste ledende europeiske eksperter er for øvrig enige om at e-sigaretter som SmokeSmart er et langt "sunnere" alternativ en røyk.

SmokeSmart er et godt valg
Dersom du ønsker å bestille e-sigaretter fremstår dette produktet som er godt valg og det er ikke uten grunn at mange har gode erfaringer med SmokeSmart. Blant fordelene med SmokeSmart kan det nevnes at dette er et rimelig alternativ, noe som betyr at du kan spare en god del penger. Videre er SmokeSmart en e-sigarett som føles og ser ut som vanlige sigaretter og som ikke behøver å lades opp, fylle på med nye ampuller, osv. Legg spesielt merke til at en e-sigarett av typen SmokeSmart varer like lenge som 2,5 pakker med vanlige sigaretter.

Et godt tilbud
Som nevnt kan du forsøke SmokeSmart gratis i 2 uker og dermed får du muligheten til å finne ut om dette er e-sigaretter som passer for deg. Tilbudet og muligheter til bestilling finner du på denne siden hvor du også kan lese mer om SmokeSmart e-sigaretter. Du kan for øvrig velge mellom fire forskjellige typer e-sigaretter. Legg ellers merke til at du må betale porto på 69 kroner for å kunne motta din gratis pakke med SmokeSmart. Legg også merke til at tilbudet er begrenset til 10 000 pakker med e-sigaretter, noe som sannsynligvis vil bli utsolgt.


Tilbudet er avsluttet - Her finner du tilbud på populære e-sigaretter

Andre alternativer

Dersom du ikke ønsker å forsøke e-sigaretter av typen SmokeSmart finnes det andre alternativer. Sjekk gjerne denne nettbutikken (stengt) hvor du kan kjøpe e-sigaretter av den typen som lades opp og hvor du bytter ampuller. Nettbutikken tilbyr alt du trenger, inkludert e-sigaretter, batterier, ampuller og lader. Også fra denne aktøren er det lovlig for oss i Norge å bestille e-sigaretter.


Sjekk røykemedisinen Champix
Sjekk vår omtale av Viagra
Sjekk populære populære kosttilskudd

Sjekk slanking med Chili burner

Sjekk helsebloggen

Sjekk hvor du kan kjøpe Diane p-piller

Sjekk hvor du kan kjøpe kvisemidler

Sjekk hvor du kan kjøpe Orbislim

Sjekk vår omtale av koffeinpiller

Sist oppdatert 21.oktober 2018

Vi vurderer helseprodukter

Smokesmart er e-sigaretten med nikotin