Sleepwell Forte er et kosttilskudd for deg som sliter med søvnproblemer. En mer avslappet kropp, uavbrutt søvn, mindre rastløshet og uro, mindre angst og muskelavslapping er nemlig blant de effektene du kan få fra dette sovemiddelet som er blant de mer populære her til lands. Mange har god erfaring med Sleepwell Forte og nedenfor kan du lese om effekt, dokumentasjon, ingredienser, bestilling og pris, med mer.

Finnes det bedre alternativer?
Dette er et sovemiddel som bygger på naturlige ingredienser og som derfor går under betegnelsen kosttilskudd. Videre er Sleepwell Forte et sovemiddel som selges av en seriøs forhandler som blant annet står bak andre populære kosttilskudd.


Fra deres nettsider kan du bestille SleepWell Forte, men vi anbefaler nå nyheten Sleep Repair som er noen kroner rimeligere. Den viktiste forskjellen er imidlertid at Sleep Repair i tillegg til ingrediensene i SleepWell Forte også inneholder det anerkjente sovemiddelet lavendel. Her er vår omtale av Sleep Repair og her kan du bestille til redusert pris.

Ingredienser og effekt
Kamilleblomst, humle og sitronmelisse er de tre aktive ingrediensene i Sleepwell Forte og de to sistnevnte har blitt godkjent av Europeiske helsemyndigheter, blant annet til behandling av søvnproblemer. Mange har som nevnt gode erfaringer med disse ingrediensene og det finnes da også flere studier som gir god dokumentasjon på at disse ingrediensene virkelig kan hjelpe mot søvnproblemer. Når det gjelder effekten så er Sleepwell Forte et sovemiddel og kort forklart er det bedre søvn du kan oppnå ved å benytte dette kosttilskuddet. Litt mer presist kan du oppnå bedre søvn fordi Sleepwell Forte har vist seg å kunne gjøre kropp, (muskler og hjerne) mer avslappet før sengetid. Nedenfor finner du litt mer informasjon om de aktive ingrediensene i Sleepwell Forte, samt om dokumentasjonen som finnes.


Humle (Humulus Lupulus) er en slyngplante og en viktig ingrediens i Sleepwell Forte. Det skyldes først og fremst evnen til å virke søvndyssende, men denne ingrediensen kan også virke beroligende (kan hjelpe mot humørforstyrrelser og uro). På ncbi.nlm.nih.gov finner du en av flere studier som dokumenterer at denne ingrediensen kan hjelpe mot søvnproblemer. På webmd.com kan du lese mer om helseeffekten fra Humle

Sitronmelisse (Melissa officinales) er en urt som tyske myndigheter har anbefalt mot søvnforstyrrelser. Det skyldes blant annet den avslappende og beroligende effekten denne ingrediensen gir. At sitronmelisse kan benyttes som sovemiddel er for øvrig en påstand som støttes av flere studier. To av disse studiene som ble foretatt i 2004 finnes omtalt på lef.org og på umm.edu.

Kamilleblomst er den siste aktive ingrediensen i Sleepwell Forte og denne urten er velkjent for sine helsebringende egenskaper. Det inkluderer evnene til å virke beroligende, samt gi en avslappende effekt på musklene. Mer informasjon om helsefordelene fra Kamille, samt omtaler av relevante studier finnes blant annet på nettstedene livestrong.com og botanical.com.

Her kan du lese om slankeprodukter
Her kan du lese om potensmedisiner

Her kan du lese om et kosttilskudd mot for lavt testosteronnivå
Her kan du lese om kosttilskudd mot mageproblemer

Sleepwell forte for gode erfaringer

Sist oppdatert 22. oktober 2018

Vi vurderer helseprodukter