Sist oppdatert  24. mars 2019

Gode erfaringer med Sleep Repair?

Vi vurderer helseprodukter

Sleep Repair er et naturlig sovemiddel som også kan hjelpe mot stress, uro og mild angst. Mange har god erfaring med ingrediensene som er benyttet i dette kosttilskuddet og effekten er godt dokumentert. Ja, vi tror du kan forvente gode erfaringer dersom du velger å bestille Sleep Repair som for øvrig er et rimelig sovemiddel.


Det finnes en rekke kosttilskudd som virker og som kan være gode alternativer til legemidler. Det gjelder ikke minst for sovemidler. Sleep Repair inneholder ingredieser som beviselig virker og fordelene sammenlignet med legemidler er flere. Blant annet slipper du en følelse av "hangover" og i motsetning til de fleste reseptbelagte sovemidler er ikke Sleep Repair avhengighetsskapende. En annen stor fordel er et virkestoffene i Sleep Repair  vil virke like godt i mange år, mens effekten fra sovemedisiner ofte vil avta etter en tids bruk.


Hvordan bestille Sleep Repair?
Dette er som nevnt er naturlig sovemiddel og det selges reseptfritt på nett fra en forhandler som blant annet står bak bestselgeren Coffee Forte. Prisen er som nevnt rimelig og i skrivende stund koster en måneds forbruk kun 247 kroner med frakt inkludert. Du kan nå bestille Sleep Repair direkte fra forhandlerens kampanjesider og der finner nye kunder et meget godt tilbud som gir en hel måneds forbruk til kun 79 kroner med frakt inkludert. Tilbudet er bindingsfritt og du kan lese mer på forhandlerens nettsider. Her kan du lese mer og bestille Sleep Repair.

​ 
Ingredienser og effekt
Som nevnt har mange god erfaring med ingrediensene i Sleep Repair og disse ingrediensene er så effektive at de også selges hver for seg. Faktisk har brukerne hatt gode erfaringer i flere hundre år og effekten er til dels godt dokumentert gjennom nyere studier og forskning. Sistnevnte har ført til godkjennelser fra europeiske helsemyndigheter og hele 3 av de aktive ingrediensene i Sleep Repair er godkjent for bruk mot uro og søvnproblemer. Det gjelder humle, sitronmelisse og lavendel og nedenfor kan du lese mer om noen av de aktive ingrediensene. Sleep Repair inneholder for øvrig også kamomille, biotin, Vitamin B6 og Vitamin B12.

Sitronmelisse (Melissa officinales) er en urt som gir en rekke helsefordeler og som er et anerkjent sovemiddel. Tyske myndigheter har godkjent at sitronmelisse anbefales mot søvnproblemer og studier viser også at denne urten gir effekt mot uro og angst. Du kan lese mer om helsefordelene på herbwisdom.com.


Humle (Humulus Lupulus) er nok mest kjent fordi den brukes under brygging av øl, men dette er en viktig ingrediens i Sleep Repair og effekten er meget godt dokumentert. Gjennom flere studier har det blitt påvist at humle gir en beroligende og søvndyssende effekt. En av flere relevante studier finnes her og mer informasjon om helsefordelene finnes på sleeppassport.com.


Lavendel (Lavandula angustifolia) er også godkjent av tyske myndigheter og det gjelder for bruk mot uro og søvnproblemer. I følge Urtekildes Planteleksikon gir denne ingrediensen en rekke helsefordeler og den virker blant annet beroligende, søvndyssende, avslappende og nervestyrkende. Her kan du lese mer.


Kamomille (Matricaria chamomilla) er den siste ingrediensen i Sleep Repair vi nevner i denne omgang og også kamomille virker søvndyssende og beroligende. Faktisk har forskere funnet ut at denne ingrediensen delvis virker på samme måte som valium, samtidig som du slipper å bekymre deg for bivirkninger og avhengighet. Mange har god erfaring med kamomille som sovemiddel og du kan lese mer om helsefordelene på naturalhealth365.com.


Les om Metaburn som virker mot overvekt

Les om Provexin som virker mot hårtap

Les om Lectinect som virker mot mageproblemer