Vi vurderer helseprodukter

Sist oppdatert 25. oktober 2018

REDxforte for redusert fettopptak

RedXForte er et kosttilskudd av typen slankepiller og på grunn av den unike kombinasjonen med virkestoffer er det sannsynlig at du kan gå betydelig ned i vekt. Dette er med andre ord et av de bedre slankeproduktene på markedet og et godt valg for deg som ønsker hjelp til å bli slankere. Her er litt nyttig informasjon om pris, bestilling, effekt, med mer.  

Hvordan bestille RedXForte?
Økt fettforbrenning og en reduksjon i den mengden fett som tas opp i kroppen er det du først og fremst kan forvente fra RedXForte og nedenfor kan du lese mer om dette. Når det gjelder prisen på dette kosttilskuddet så ligger den på ca 250 kroner for en måneds forbruk (porto inkludert), noe som er en hyggelig pris. Når det gjelder bestilling så kan du utføre den på forhandlerens nettsider, hvor du også finner et flott tilbud på RedXForte som du i skrivende stund faktisk kan forsøke gratis (porto må betales). Når det gjelder forhandleren av RedXforte så fremstår selskapet troverdig og med meget informative salgssider. Oppdatering: Produktet er utgått. Vi anbefaler denne bestselgeren

Effekt og ingredienser

RedXForte består av 4 aktive ingredienser som alle finnes i en flere andre kosttilskudd. Kombinasjonen som er benyttet i RedXForte er imidlertid unik og således er dette et unikt slankeprodukt. Når det gjelder effekten er det som nevnt først og fremst økt fettforbrenning (fra ingrediensen fucoxanthin) og ikke minst redusert opptak av fett (fra ingrediensen NeOpuntia) du kan forvente. I tillegg inneholder RedXforte ingrediensen acai som blant annet er kjent for å styrke immunforsvaret, samt ingrediensen krom som er kjent for å dempe søtsuget. Sistnevnte skjer fordi krom har en stabiliserende effekt på blodsukkeret. 

Fucoxanthin utvinnes fra den spiselige sjøplanten Wakame (Undaria pinnatifida) og er kjent for å kunne øke forbrenningen så mye at det merkes på vekta. Det viser i alle fall flere studier på denne ingrediensen som med andre skal kunne gi et merkbart vekttap. En av disse studiene som ble foretatt av russiske forskere viste for eksempel at testdeltagerne som fikk fucoxanthin (wakame) i snitt gikk ned 6 kilo i løpet av 1 uker. Videre kom nesten 90 prosent av vekttapet i form av fett. På nettstedet Livestrong.com kan du lese om en annen relevant studie som viser at RedXForte kan hjelpe deg ned i vekt.

NeOpuntia er et patentert ekstrakt som er utviklet av anerkjente BIO SERAE Laboratories i Frankrike og det er denne ingrediensen som sørger for at RedXForte kan redusere kroppens opptak av fett. Det skjer for øvrig fordi NeOpuntia reduserer opptaket av fett under fordøyelsen. En rekke kliniske studier bekrefter at dette ekstraktet har denne effekten og en av studiene foretatt ved BIO SERAE viste av opptaket av fett ble redusert med så mye som 28,3 prosent. På nettstedet neopuntia.org kan du lese mer om denne ingrediensen og her kan du lese mer om slanking.

Her kan du lese om bestselgeren Termoloss
Her kan du lese om SmokeSmart
Her kan du lese om Xenical Orlistat
Her kan du lese om Lectinect Mage
Her kan du lese om Betakaroten vitamintilskudd
Her kan du lese om slankepiller med chilipepper