Sist oppdatert 12. februar 2019

Vi vurderer helseprodukter

Provexin gel mot hårtap hos kvinner og menn

Provexin gel er et svenskutviklet middel mot hårtap som gir god effekt og som er klinisk dokumentert gjennom studier i Sverige og Tyskland. Nå kan også vi her i Norge kjøpe Provexin og det til en meget god pris og det må sies å være en riktig så god nyhet for tusenvis av norske menn og kvinner.

Derfor bør du forsøke dette produktet
Troverdige studier viser at Provexin gel (gele) virker godt mot hårtap. Det er forklaringen på hvorfor vi anbefaler dette reseptfrie helseproduktet. Blant annet har svenske og tyske forskere påvist at mer enn halvparten av brukerne kan forvente at hårveksten øker med mer enn 50 prosent, noe som er imponerende. Andre gode argumentert for Provexin er at dette middelet virker relativt raskt, at risikoen for bivirkninger er svært liten, samt at prisen er overraskende lav.

Hvordan kjøpe Provexin gel?

Som nevnt kan vi her i Norge nå kjøpe Provexin og bestilling kan du foreta direkte fra den norske forhandleren sine salgssider. Der finner du også utfyllende informasjon om alt fra effekt til dokumentasjon, samt et godt tilbud. Faktisk kan du i skrivende stund kjøpe 1 måneds forbruk av Provexin gel til kun 149 kroner og da er frakt inkludert. Ordinær pris er i skrivende stund 269 kroner og dette produktet selges eksklusivt på nett.

Effekten er godt dokumentert

Som nevnt viser troverdige studier at Provexin gele gir god effekt og en av disse studiene ble utført ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg. I denne studien deltok 20 personer og resultatene var så gode at en ny og mer omfattende studie ble igangsatt. Denne gang deltok 110 kvinner og menn som led av androgen alopeci, noe som er den desidert viktigste årsaken til hårtap.

Denne studien på hvordan Provexin virker ble foretatt ved en uavhengig forskningsinstitusjon i Berlin og resultatene er imponerende. Mer enn halvparten av deltakerne som brukte Provexin gel opplevde en økning i antall hårstrå på mer enn 50 prosent og noen av deltakerne oppnådde effekt allerede etter en måned. Videre opplevde om lag 30 prosent en dobling i antall hårstrå. I tillegg understrekes det at ingen av deltakerne opplevde bivirkninger.

Vår kommentar
Studiene omtalt ovenfor beviser at Provexin gir god effekt mot hårtap og hele 80 prosent av deltakerne oppnådde effekt fra dette middelet. Det er imponerende tall som gjør det meget enkelt å anbefales Provexin. Legg imidlertid merke til at om lag 20 prosent ikke oppnådde ønsket effekt, noe som betyr at det ikke kan gis noen garanti for at Provexin virker for absolutt alle. Dersom du sliter med hårtap er Provexin et rimelig behandlingsalternativ som flertallet vil bli fornøyd med, som ikke gir bivirkninger, og som det er enkelt å bruke.


Behandling av hårtap tar tid

I en av studiene som beviser at Provexin virker oppnådde enkelte deltakere resultater allerede innen en måned. Det er imidlertid noen du ikke bør forvente og de fleste må dessverre vente lenger på effekten. Behandling av hårtap tar tid og det gjelder også for Provexin gel. Studiene på effekten fra Provexin viser for øvrig også at det ikke er alle som vil oppnå ønsket effekt og slik er det dessverre med de fleste legemidler og kosttilskudd.


Her kan du lese om generisk Viagra

Her kan du lese om Belly XS Extreme slankepiller