Phaseolus er en karboblokker som virker 

Sist oppdatert 7. desember 2018

Vi vurderer helseprodukter

Phaseolus er et kosttilskudd som skal sørge for at en god del av karbohydratene vi får i oss ikke omdannes til kroppsfett, men i stedet forlater kroppen ufordøyd. Det bør kunne gi en betydelig slankeeffekt og det meste tyder på at Phaseolus som er en type karboblokker som er verdt pengene og vel så det.

Vi anbefaler Carb No More

Det finnes en rekke karboblokkere på markedet og de fleste er av typeb Phaseolus. Det er også Carb No More som vi anbefaler, men likevel skiller dette kosttilskuddet seg ut. Carb No More inneholder nemlig også virkestoffer som beviselig motvirker søtsuget og øker fettforbrenningen. Carb No More selges eksklusivt fra denne nettbutikken som tilbyr rask og diskret levering og som selger slankeprodukter til konkurransedyktige priser.

Litt om dette produktet

Carb No More er et kosttilskudd, noe som betyr at det inneholder naturlige virkestoffer og derfor kan selges reseptfritt til Norge. Krom som demper søtsuget og guarana som øker fettforbrenningen er to av ingrediensene som sammen med phaseolus sørger for den gode slankeeffekten og fullstendig informasjon om ingredinser og virkestoffer finner du hos nettbutikken nevnt ovenfor. Carb No More inneholder for øvrig hele 6 aktive ingredienser som alle virker mot overvekt.

Litt om slankeeffekten

Phaseolus er som nevnt et kosttilskudd og en type slankeprodukt som kan redusere mengden karbohydrater som tas opp i kroppen og blir omdannet til kroppsfett. Det gir naturligvis den store fordelen at mindre mengder med nytt kroppsfett blir lagret, men det gir også en annen stor fordel. Når Phaseolus reduserer opptaket av karbohydrater må nemlig kroppen finne andre energikilder og det vil sørge for økt forbrenning av eksisterende fettreserver som finnes i kroppen.

Litt om dokumentasjonen
I følge produsenten har det blitt foretatt flere titalls studier som viser en markant vektreduksjon hos deltakere som har fått Phaseolus. Vi har brukt langt tid på å lete gjennom nettet og selv om vi ikke har funnet like mange studier, vil vi langt på vei gi forhandleren rett i sine påstander om Phaseolus. Vi har nemlig funnet omtaler av flere relevante studier som bekrefter at dette er et kosttilskudd som gir en merkbar slankeeffekt.

Blant annet skriver NYU Medical Center om en studie hvor 60 moderat overvektige personer deltok og hvor de personene som fikk Phaseolus oppnådde en betydelig større vektreduksjon. Det er spesielt imponerende fordi personene i denne studien kun var moderat overvektige, noe som gir mindre utslag. I tillegg var dette en dobbeltblind og placebo-kontrollert studie, noe som gir større troverdighet.


Legg for øvrig merke til at deltakerne i denne studien fikk Phaseolus en gang pr dag, 30 minutter før et hovedmåltid rikt på karbohydrater. Vi nevner til slutt at National Center for Biotechnology Information (USA) har gått gjennom en rekke studie på Phaseolus. De skriver blant annet at meta-analyser viser en statistisk betydelig forskjell i reduksjon av kroppsfett, mellom testdeltakere som har gått Phaseolus og testdeltakere som har fått placebo. De skriver imidlertid også at flere grundige studier er ønskelig for å kunne konkludere sikkert.Klikk her for tips om flere slankeprodukter

Klikk her for tips om Tea Zero
Klikk her for tips om Belly XS 


Klikk her for tips om Vigorex

Klikk her for tips om koffeinpiller

Klikk her for tips om Superfruit slim