Sist oppdatert 7. desember

Vi vurderer helseprodukter

NediVekt med glucomannan for kalorikutt

Sliter du med å bli kvitt de ekstra kiloene? Da bør du absolutt vurdere slankeproduktet NediVekt med glucomannan som enkelt og greit er utviklet for å hjelpe oss å spise mindre. Det å redusere inntaket av kalorier er som kjent den mest effektive slankemetoden som finnes, men samtidig er det en krevende form for slanking som nå kan bli betydelig enklere ved hjelp av NediVekt.

Hvordan bestille NediVekt?
Slanking blir mye enklere dersom vi slipper den demotiverende sultfølelsen og derfor er NediVekt definitivt et kosttilskudd som anbefales. Dersom du ønsker hjelp til slankingen kan du finne mer informasjon og bestille NediVekt på denne siden. Der finner du også et godt tilbud som gir deg en måneds forbruk til halv pris, uten bindingstid.


Oppdatering: NediVekt selges ikke lenger, men det finnes to gode alternativ som begge inneholder glucomannan. Det ene alternativet er Fibramin, mens det andre er Glucomannan Plus som også inneholder krom.

Litt om dette produktet
Nedivekt er et 100 prosent naturlig slankemiddel som inneholder det unike slankefiberet glucomannan, samt krom. Når det gjelder krom så er det en ingrediens som benyttes i en rekke slankepiller, først og fremst fordi den er kjent for å kunne dempe søtsuget. Når det gjelder glucomannan så er det en forholdsvis ny slankeingrediens og med all sannsynlighet den beste slankenyheten på mange, mange år. Det fordi glucomannan har en usedvanlig godt dokumentert slankeeffekt, noe du kan lese mer om nedenfor. 

Litt om Glucomannan
Glucomannan er et naturlig kostfiber som hentes fra en plante kalt  Konjakrot og det er evnen til å absorbere vann som gjør dette til et effektiv slankemiddel. Faktisk viser forsking at glucomannan kan absorbere så mye som 200 ganger sin egen vekt i vann, noe som er grunnalet for en aldri så liten slankerevolusjon. Som først naturlige virkestoff, har nemlig glucomannan fått Europeiske helsemyndigheters godkjennelse. Mer presist vil det si at EU sitt svar på det norske Mattilsynet (EFSA) har godkjent at glucomannan anbefales til slanking. 

Litt om slankeeffekten
Som nevnt har glucomannan evnen til å absorbere store mengder vann og det er nøkkelen til å forstå hvordan NediVekt virker. Kort forklart er det slik at du bør innta dette kosttilskuddet litt før et måltid og sammen med et stort glass vann. Det som da skjer er at glucomannan trekker til seg vann og danner en geleaktig masse som fyller opp magesekken. Resultatet av denne prosessen er at du føler deg mindre sulten og at du raskere blir mett. En naturlig konsekvens av dette er at du spiser mindre og dermed har tatt et stort skritt på veien mot en slankere kropp. 

Dokumentasjon
Når vi omtaler slankepiller og lignende kosttilskudd, bruker vi en god del tid på å finne informasjon om studier, forskning og lignende som ikke engang produsenten har klart å skaffe til veie. Det har vi imidlertid ikke gjort når det gjelder NediVekt og det skyldes ene og alene den unike godkjennelsen fra Europeiske helsemyndigheter. European Food Safety Authority (EFSA) har nemlig nøye gått gjennom studier, forsking og annen relevant dokumentasjon i sine undersøkelser av glucomannan også kjente som konjakrot) Les mer. Deres kritiske gjennomgang og deres påfølgende konklusjon om at glucomannan kan anbefales til slanking er rett og slett langt mer overbevisende enn noe vi tidligere har kommet over.

Her finner du tips om DreamWell
Her finner du tips om flere kosttilskudd
Her finner du tips om potensmedisiner
Her finner du tips om fedme og BMI
Her finner du tips om kosttilskuddet Viagerex