Vi vurderer helseprodukter

Virker metaburn mot overvekt?

Sist oppdatert 7. desember 2018

Er Metaburn et slankeprodukt som virker? Hva inneholder disse slankepillene? Hvordan er slankeeffekten? Hva med dokumentasjon? I denne artikkelen ser vi nærmere på slankenyheten Metaburn som blant annet ka øke forbrenningen og som du kan bestille til en meget hyggelig pris.


Virker Metaburn? 
Ja, det er overveiende sannsynlig at Metaburn vil gi god slankeeffekt og dette fremstår som et av de bedre slankende kosttilskuddene som finnes. Den påstanden begrunner vi med de fire aktive ingrediensene som er såpass effektive at de også hver for seg selges som slankepiller. Ingrediensene vi tenker på er grønn te, chili, krom og fucoxanthin bidrar beviselig til vektreduksjon og effekten vil sannsynligvis være betydelig. Kort oppsummert er Metaburn er kosttilskudd som virker og som absolutt er verdt pengene, men legg merke til at effekten vil variere fra person til person. Det finnes ingen slankeprodukter som virker for alle.


Få god pris på Metaburn
Det er nå mulig å bestille Metaburn direkte fra forhandleren og det til en meget god pris. Faktisk koster to måneders forbruk i skrivende stund 398 kroner og da er frakt inkludert. Det er en pris som ligger en god del lavere enn de aller fleste konkurrentene, spesielt med tanke på at Metaburn inneholder hele fire ingredienser med dokumentert effekt. Legg ellers merke til at nye kunder kan får de to første måneders forbruk av Metaburn til halv pris og at det ikke er knyttet bindingstid til dette gode tilbudet. 


Her finner du beste pris på Metaburn


Økt forbrenning og mindre søtsug

Metaburn er først og fremst et kosttilskudd for økt forbrenning, men dette slankeproduktet kan også redusere søtsuget slik at det blir enklere å kutte kalorier. Forklaringen på sistnevnte er at krom og til dels grønn te har en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Forklaringene på at Metaburn gir økt forbrenning er flere og vi kan begynne med økt energiomsetning, noe som både grønn te, chili og fucoxanthin sørger for. Videre er det slik at både grønn te og chili i tillegg kan stimulere selve fettforbrenningen på andre måter. Grønn te ved å frigjøre fett fra kroppens energilager, slik at dette omdannes og forbrennes som energi. Chili ved å omdanne brunt fett til hvitt fett, noe som gir økt forbrenning fordi brunt fett forbrenner energi (hvitt fett lagrer energi).


Ingredienser med dokumentert effekt
Det finnes ikke studier på effekten fra Metaburn og det er helt vanlig og skyldes at kostnadene ved å gjennomføre troverdige studier er meget høye. Det finnes derimot en rekke studier på slankeeffekten fra ingrediensene i Metaburn og det gjelder ikke minst grønn te og chili. Flere titalls studier bekrefter at disse ingrediensene kan øke forbrenningen en god del og her kan du lese litt om forskning på chili. Noen av de mange studiene som dokumenterer slankeeffekten fra grønn te er omtalt her og her kan du lese om effekten fra krom. Når det gjelder den siste ingrediensen i Metaburn har russiske forskere gjennomført en 12-ukers studie hvor mer enn 100 deltakere i snitt gikk ned 6 kilo, noe må sies å være meget imponerende.


Litt om risikoen for bivirkninger

En av fordelene med Metaburn er den lave risikoen for bivirkninger og slike reaksjoner er vanligere ved bruk av slankemidler som blokkerer fett eller virker på hjernen. Enkelte brukere vil imidlertid kunne oppleve bivirkninger ved bruk av Metaburn og da vil det gjerne være snakk om allergiske reaksjoner på en eller flere av ingrediensene. Legg ellers merke til at gravide og ammende kun bør bruke dette kosttilskuddet etter anbefaling fra legen.


Les om slanking med detox

Les om Lectinect Mage

Les mer om helsefordeler fra kosttilskudd