Sist oppdatert 7.desember 2018

 virker kosttilskuddet manup?

Vi vurderer helseprodukter

ManUP er et kosttilskudd som skal gi bedre sexlyst, bedre ereksjoner, mer muskelstyrke, samt motvirke de negative konsekvensene som et for lavt testosteronnivå gir. I denne artikkelen undersøker vi om ManUP virker og utgangspunktet for vår vurdering er naturligvis de aktive ingrediensene. 


Virker det?
Ja, ManUp virker og sannsynligvis kan du forvente deg enda bedre effekt enn det forhandleren reklamerer med. De aktive ingrediensene i ManUP har nemlig dokumenter effekt på en rekke områder, inkludert sexlivet. Europeiske helsemyndigheter har faktisk godkjent påstander om at en av ingrediensene i ManUP har en positiv effekt på muskelmassen og i tillegg kan du forvente deg mer energi. Bedre sexlyst og bedre ereksjoner er for øvrig blant de best dokumenterte fordelene og studier indikerer også at ManUP virker ved å øke den seksuelle prestasjonsevnen.


Tilbud på ManUp
I skrivende stund kan du benytte deg av et godt tilbud på ManUP som gir deg en måneds forbruk til halv pris. Tilbudet er bindingsfritt og frakt er inkludert. Ordinær pris for en måneds forbruk er for øvrig 258 kroner med frakt inkludert. Legg ellers merke til at ManUP kun selges som et abonnement, noe som stort sett er en fordel. Som de fleste andre kosttilskudd bør dette produktet brukes over tid og dersom du mot formodning ikke skulle bli fornøyd kan du når som helst avslutte ditt abonnement. Her finner du det beste tilbudet på ManUP.


Slik fungerer ingrediensene
Noen av de viktigste fordelene med ManUP har vi allerede nevnt og i tillegg er det slik at dette kosttilskuddet motvirker de negative konsekvensene av et for lavt testosteronnivå, noe svært mange menn sliter med. Nedsatt sexlyst, energimangel, hårtap, redusert metabolisme, stress og redusert muskelmasse er slike konsekvenser som ManUp kan hjelpe mot.


En av ingrediensene som sørger for dette er Fenugreek, også kjent som bukkehornkløver. Det er en ingrediens som i følge studier har en positiv effekt på testosteronnivået og som i tillegg har en positiv effekt på muskelmassen. Andre dokumenterte fordeler med Fenugreek er bedre seksuell utholdenhet, bedre sexlyst og bedre ereksjoner. Faktisk er denne ingrediensen så effektiv at den i følge studier gir 4 av 5 menn økt sexlyst. Videre opplever mer enn 3 av 5 menn bedre seksuell prestasjonsevne.


Muira Puama er også en av ingrediensene som sørger for at ManUP kan gi menn et bedre sexliv og blant annet har amerikanske forskere påvist økt sexlyst og kraftigere ereksjoner som varer lengre. På denne siden omtales forskning som viser at halvparten av de som fikk Muira Puama oppnådde bedre ereksjoner, mens enda flere opplevde at sexlysten ble bedre. Muira Puama omtales for øvrig ofte som The Viagra of the Amazone.


Sagplame, også kjent som Dvergpalme finnes også i ManUP og også denne ingrediensen gir menn et bedre sexliv, noe du kan lese mer om her. En annen ingrediens som du kan lese om her er Vitamin B12 som sammen med ingrediensen Vitamin B6 er viktig for sexlivet, med mer. Også Neslerot som finnes i ManUP er for øvrig viktig for sexlivet og har i tillegg en positiv effekt på testosteronnivået. Til slutt nevner vi ingrediensen Sibirsk Ginseng, også kjent som Russisk Rot. Det er en ingrediens som blant annet gir mer energi, øker sexlysten og gir en rekke andre fordeler.


Provexin virker mot hårtap

Mer om Provexin

Dette slankemiddelet funker