Helsebloggen om kosttilskudd, medisiner og helseplager

Vi vurderer helseprodukter

Hei, og velkommen til bloggen vår. Her vil vi legge ut tips og fakta om kosttilskudd, helseplager og medisiner. Videre vil vi omtale relevante nyheter som ny forskning og lignende. Noen personlige ytringer og kommentarer til hva mediene skriver om relevante emner blir det nok også plass til.

Om Alt om Kosttilskudd
Navnet Alt om kosttilskudd var det som ble valgt for dette nettstedet og til tross for at kosttilskudd fremdeles er det viktigste innholdet har vi også publisert en rekke artikler med informasjon om reseptbelagte medisiner. Det har vi blant annet gjort fordi mange ikke kjenner til muligheten til trygg og lovlig bestilling på nett. Vi har i tillegg lagt ut litt informasjon om forskjellige helseplager og mer info kommer.

Vi legger med jevne mellomrom ut nye artikler med produktomtaler, informasjon og helseplager, med mer, som forhåpentligvis vil være til nytte. Men, vi  understreker nok en gang at informasjonen her på Alt om kosttilskudd kun er ment som dette og ikke som grunnlag for å stille diagnose eller bestemme behandling.