Sist oppdatert 28. november 2018

Vi vurderer helseprodukter

Gurkemeie K2 tabletter for bedre helse

Vitamin K2 tabletter er populære og sammen med gurkemeie kan effekten bli enda bedre. Suksessen forklares med meget en godt dokumentert helseeffekt. Nedenfor finner du blant annet informasjon om fordelene med vitamin K2, samt om et effektivt kosttilskudd som inneholder dette vitaminet.

Vil du forsøke Vitamin K2 tabletter?

Kosttilskuddet som både inneholdt vitamin K2 og gurkemeie er ikke lenger i salg, men her kan du bestille et fullgodt alternativ fra Lectinect. Produktet heter Lectinect K2 Superior og inneholder også vitamin B1 som er viktig for at hjerte og muskler skal fungere optimalt. Dette er for øvrig et kvalitetsprodukt som er utviklet av en anerkjent produsent og via linken ovenfor finner du utfyllende informasjon, både om Vitamin K2 og produktet Lectinect K2 Superior.


Fordeler med gurkemeie

Gurkemeie omtales gjerne som naturens kortison og det har blitt dokumentert at kosttilskudd med gurkemeie gir en rekke positive helseeffekter. Blant annet har Allan Fjelstrup som er spesialist i indremedisin uttalt at gurkemeie demper betennelser, hindrer kreftceller i å vokse, her en meget positiv effekt på immunforsvaret, med mer.

Dette kosttilskuddet virker mot overvekt
Dette potensmiddelet virker mot impotens

Tyske myndigheter har godkjent gurkemeietabletter til behandling av fordøyelsesproblemer og i følge artikkelen 10 Proven Health Benefits of Turmeric and Curcumin kan gurkemeie også ha effekt mot depresjon, revmatisme og Alzheimers sykdom. Effekt mot hudlidelser og halsbrann, samt forebygging av hjerteproblemer er andre potensielle helsefordeler fra Gurkemeie tabletter

Fordeler med K2
Det har lenge vært kjent at Vitamin K2 styrker skjelettet og derfor virker effektivt mot beinskjørhet, med mer. Det har blitt påvist gjennom en rekke store studier i andre land og nå har forskere ved Universitetet i Oslo funnet ut følgende. Vitamin K2 beskyttet med svekking av skjelettet og gjør det mindre syk. Litt mer presist har de påvist at K2 vitaminet beskytter mot svekking av skjelettet under sykdom og flere norske eksperter anbefaler nå kosttilskudd med Vitamin K2.

Fordeler med Gurkemeie K2 tabletter

Fordelen med kosttilskuddet Gurkemeie K2 er forholdsvis åpenbar. Med disse tablettene får du tilskudd både av Vitamin K2 og gurkemeie, med de helsefordelene det gir. I tillegg er dette et kosttilskudd som inneholder ekstraktet Bioperine som er utvunnet fra sort pepper. Det er et ekstrakt som øker opptaket av gurkemeie og Vitamin K2, noe som betyr at effekten blir bedre.

Det er for øvrig virkestoffet curcumin som finnes i gurkemeie som sørger for helseeffekten og her kan du lese mer om helsefordelene fra gurkemeie tabletter. Mer informasjon om K2 tabletter finner du her og tips om andre kosttilskudd finner du i vår oversikt.


Les om Glucomannan Plus

Les om ErectOn spray

Les om DanSmoke