Slankepiller med grønn kaffe ekstrakt

Sist oppdatert 10. mars 2019

Vi vurderer helseprodukter

Grønn kaffe ekstrakt er en type kosttilskudd som i følge forskning kan gi en betydelig slankeeffekt og nå finnes endelig dette ekstraktet også i form av slankepiller. For de av oss som ikke er veldig glad i kaffe er det en meget god nyhet og slankepiller av denne typen har i løpet av kort tid blitt en bestselger.

Hvordan bestille grønn kaffe ekstrakt?

Slankepiller med grønn kaffe ekstrakt er et godt valg for deg som ønsker hjelp til slanking og denne typen kosttilskudd som også kalles grønn kaffe kapsler kan du bestille på dette nettstedet. Der får du et sterkt grønn kaffe ekstrakt av topp kvalitet og du tilbys gode betingelser. Det finnes også andre gode alternativ og et av disse er Skinny Coffee som du kan kjøpe fra denne nettbutikken. Vi nevner også den norske bestselgeren CoffeeForte som både inneholder grønn kaffe og grønn te, noe du kan lese om i 
denne artikkelen.
  
Slankeeffekten
Slankeeffekten fra grønn kaffe ekstrakt er kort forklart økt fettforbrenning, samt en reduksjon i kroppens opptak av karbohydrater. Noe mer presist vil det si at kroppen tar opp mindre sukker fra maten, samt at den henter mer energi fra fettlagrene og dermed forbrennes mer kroppsfett. I tillegg er det slik at grønne kaffebønner øker forbruket av kalorier og dermed gir en ytterligere økt fettforbrenning. Enkelte studier tyder også på at grønn kaffe kapsler kan gi dempet sultfølelse, men det er en lite dokumentert påstand. 

Dokumentasjonen er god
Det finnes flere uavhengige studier på slankeeffekten fra ferske grønne kaffebønner (klorogensyre) og disse må kunne sies å være overbevisende. En av disse studiene ble ledet av forskeren Hiroshi Shimoda som konkluderte med at ekstrakt fra grønne kaffebønner øker forbrenningen. Denne studien finnes publisert på nettstedet BioMedCentral og har fått positiv omtale på nettsidene til Discovery Channel. Videre har en rekke leger anbefalt grønn kaffe ekstrakt til slanking.


Ellers nevner vi en 16-ukers studie omtalt i flere amerikanske medier hvor testdeltakerne i snitt gikk ned rundt 7 kilo, utelukkende ved hjelp av ekstrakt fra grønne kaffebønner. Vi tar også med to norske studier som beviser at grønn kaffe ekstrakt gir en slankeeffekt som er betydelig og i begge disse studiene ble vekttapet mer enn fordoblet ved bruk av grønne kaffebønner.

Vår vurdering av dette slankeproduktet

Grønn kaffe ekstrakt er uten tvil et effektivt slankeprodukt og det finnes ingen grunn til å tvile på at denne typen kosttilskudd vil gi en merkbar slankeeffekt. Vår vurdering er at slankepiller med grønn kaffe er et godt valg og absolutt verdt pengene, en påstand vi først og fremst begrunner med mange overbevisende studier. I tillegg har vi lest flere overbevisende tilbakemeldinger fra personer som har gode erfaringer fra slanking med grønn kaffe ekstrakt.


Selv om en rekke studier viser at flertallet går ned i vekt ved bruk at denne typen kosttilskudd presiserer vi at det ikke finnes noen garanti for at du vil bli fornøyd. Effekten fra slankeprodukter varierer en god del fra person til person, noe som både gjelder legemidler og kosttilskudd. Den eneste måten du kan finne ut om dette er løsningen på dine vektproblermer er å forsøke slanking med ekstrakt fra grønne kaffebønner.