Vi vurderer helseprodukter

Slankepiller med grønn kaffe ekstrakt

Grønn kaffe ekstrakt er en type kosttilskudd som i følge forskning kan gi en betydelig slankeeffekt og nå finnes endelig dette ekstraktet også i form av slankepiller. For de av oss som ikke er veldig glad i kaffe er det en meget god nyhet og slankepiller av denne typen har i løpet av kort tid blitt en bestselger.

Hvordan bestille grønn kaffe ekstrakt?

Slankepiller med grønn kaffe ekstrakt er et godt valg for deg som ønsker hjelp til slanking og denne typen kosttilskudd som også kalles grønn kaffe kapsler kan du bestille på dette nettstedet. Der får du et sterkt grønn kaffe ekstrakt av topp kvalitet og du tilbys gode betingelser. Det finnes også andre gode alternativ og et av disse er Skinny Coffee som du kan kjøpe fra denne nettbutikken. Vi nevner også den norske bestselgeren CoffeeForte som både inneholder grønn kaffe og grønn te, noe du kan lese om i 
denne artikkelen.
  
Slankeeffekten
Slankeeffekten fra grønn kaffe ekstrakt er kort forklart økt fettforbrenning, samt en reduksjon i kroppens opptak av karbohydrater. Noe mer presist vil det si at kroppen tar opp mindre sukker fra maten, samt at den henter mer energi fra fettlagrene og dermed forbrennes mer kroppsfett. I tillegg er det slik at grønne kaffebønner øker forbruket av kalorier og dermed gir en ytterligere økt fettforbrenning. Enkelte studier tyder også på at grønn kaffe kapsler kan gi dempet sultfølelse, men det er en lite dokumentert påstand. 

Dokumentasjon
Det finnes flere uavhengige studier på slankeeffekten fra ferske grønne kaffebønner (klorogensyre) og disse må kunne sies å være overbevisende. En av disse studiene ble ledet av forskeren Hiroshi Shimoda som konkluderte med at ekstrakt fra grønne kaffebønner øker forbrenningen. Denne studien finnes publisert på nettstedet BioMedCentral og har fått positiv omtale på nettsidene til Discovery Channel. Videre har den kjente TV-legen Dr.Oz anbefalt grønn kaffe ekstrakt til slanking. Dette er en fettforbrenner som virker, har han uttalt om denne ingrediensen. Ellers nevner vi en 22-ukers studie hvor testdeltakerne i snitt gikk ned rundt 7 kilo, utelukkende ved hjelp av ekstrakt fra grønne kaffebønner. Les mer om slankeprodukter og studier på grønn kaffe.

Vår vurdering

Grønn kaffe ekstrakt er uten tvil et effektivt slankeprodukt og det finnes ingen grunn til å tvile på at denne typen kosttilskudd vil gi en merkbar slankeeffekt. Vår vurdering er at slankepiller med grønn kaffe er et godt valg og absolutt verdt pengene, en påstand vi først og fremst begrunner med mange overbevisende studier. I tillegg har vi lest flere overbevisende tilbakemeldinger fra personer som har gode erfaringer fra slanking med grønn kaffe ekstrakt.