Glucomannan Plus er slankeproduktet som garantert virker. Det har blitt bevist gjennom en rekke studier og påstanden er godkjent av europeiske helsemyndigheter. Nedenfor kan du lese om fordelene med Glucomannan Plus, om hvor du kan kjøpe dette slankeproduktet, om innholdet og om hvordan glucomannan funker.


Hvordan kjøpe Glucomannan Plus?
For kunder i Norge er det kun mulig å kjøpe Glucomannan Plus fra denne nettbutikken som for øvrig har spesialisert seg innen denne typen helseprodukter. Fri frakt ved ordre over 499 kroner, raskt og diskret levering, samt sikre betalingsløsninger er blant fordelene med denne nettbutikken og du velger selv hvor mye Glucomannan Plus du ønsker å kjøpe. Legg i den sammenheng merke til at du kan spare en god del dersom du bestiller to måneders forbruk i samme ordre. 


Et naturlig og reseptfritt slankemiddel
Glucomannan Plus er et slankeprodukt som bygger på den effektive og EU-godkjente ingrediensen glucomannan, men som også inneholder krom og Vitamin B6. Det er alle naturlige ingredienser, noe som betyr at Glucomannan Plus kan selges reseptfritt. Det betyr også at risikoen for bivirkninger er lav og dette er et trygt og godkjent slankeprodukt. Legg ellers merke til at Glucomannan Plus ikke selges som et abonnement og at dette er et rimelig slankemiddel.


Slik virker Glucomannan
Glucomannan er en ingrediens som hjelper deg ned i vekt på hele tre forskjellige måter og to av disse er knyttet til kaloriinntaket. Det er nemlig slik at glucomannan øker metthetsfølelsen allerede før du begynner å spise, slik at det blir langt enklere å kutte kalorier. I tillegg vil metthetsfølelsen vare lengre etter et måltid og dermed blir det også enklere å unngå småspising mellom måltidene. Videre er det slik at glucomannan tar til seg og fjerner fett fra maten du spiser, slik at dette ikke ender opp på kroppen. 


Som du kan lese om i neste avsnitt er dette godt dokumenterte påstander og det finnes ingen tvil om at Glucomannan Plus slankepiller virker. Spesielt ikke fordi dette slankeproduktet også inneholder krom, et kosttilskudd som både demper sultfølelsen, samt optimaliserer forbrenningen. Forklaringen på slankeeffekten fra krom er den stabiliserende effekten på blodsukkeret og her kan du lese mer om helsefordelene. 


Effekten er meget godt dokumentet
Som nevnt er Glucomannan Plus et slankeprodukt som garantert virker og effekten er meget godt dokumentert. Faktisk er dokumentasjonen så god at EU sitt mattilsyn har gitt en unik godkjennelse. De har konkludert med at glucomannan virker og at dette kosttilskuddet derfor kan markedsføres med en slankende effekt. Nrk er blant mediene som har gitt glucomannan positiv omtale og her kan du lese mer om godkjennelsen. En av de mange studiene som beviser slankeeffekten fra glucomannan finner du her og du kan lese mer om dette unike slankemiddelet på healthline.com.


Glucomannan og bivirkninger
Glucomannan anses som en trygg behandling mot overvekt og studier viser at det svært sjeldent oppstår bivirkninger, men en ting bør du være spesielt oppmerksom på. Det er viktig at glucomannan tas med rikelige mengder vann slik at tabletten/kapslene svelges skikkelig. Hvis ikke kan de svelle opp og blokkere hals, svelg eller spiserør.

Glucomannan skal for øvrig svelle opp og det er slik den økte metthetsfølelsen oppnås, men det er viktig at dette skjer i magesekken. Legg ellers merke til at det ikke finnes forskning som kan si noe sikkert om hvordan Glucomannan Plus påvirker graviditet og amming. Gravide og ammende bør med andre ord ikke bruke dette kosttilskuddet.


Dette er potensmiddelet for gode erfaringer

Dette er kosttilskuddet for menn

Dette er kosttilskuddet for deg med søvnproblemer

Sist oppdatert 10. desember 2018

Glucomannan Plus  er slankepiller som virker

Vi vurderer helseprodukter