I denne artikkelen ser vi nærmere på det naturlige sovemiddelet DreamWell. Er dette et kosttilskudd som virker? Finnes det dokumentasjon? Hvor kan du bestille DreamWell? Hvor finnes det beste tilbudet? Svarene finner du nedenfor.


DreamWell, virker det?
Noen garantier kan vi ikke gi, fordi effekten fra kosttilskudd og medisiner varierer fra person til person. Men, vi er overbevist om at DreamWell virker og at de aller fleste vil bli fornøyde med dette sovemiddelet som også kan virke mot uro og stress. Det begrunner vi med at DreamWell inneholder flere aktive ingredienser som har dokumentert effekt, som er kjente fra naturmedisin og som har diverse godkjennelser fra Europeiske helsemyndigheter, blant annet i forhold til behandling av søvnproblemer. i skrivende stund kan vi ikke se at det finnes noe bedre naturlig sovemiddel på markedet, og det sier en del om DreamWell. 


Slik kan du kjøpe DreamWell 

En del lesere vil muligens bli noe forvirret av forhandlerens nettsider. I skrivende stund nevnes det nemlig ikke at DreamWell er et sovemiddel, selv om forpakningen indikerer dette. Forhandleren fremhever derimot andre helsefordeler som inkluderer effekt mot utmattelse. Forklaringen på dette er nok så enkel som at norske retningslinjer for markedsføring av kosttilskudd er vel strenge.


Både tyske helsemyndigheter og EU sitt ekspertpanel har godkjent av minst to av virkestoffene i DreamWell anbefales mot søvnproblemer og effekten er godt dokumentert. Etter vår oppfatning er DreamWell et sovemiddel og et vel så godt alternativ som vanedannende sovemedisiner som ofte gir «bakrus». 


Du kan kjøpe DreamWell direkte fra den norske forhandlerens nettsider hvor nye kunder kan dra nytte av et meget godt tilbud som gir hele to måneders forbruk til kun 398 kroner og da er frakt inkludert. Legg ellers merke til at dette reseptfrie sovemiddelet selges som et abonnement, men at dette tilbudet er helt bindingsfritt. 


De beste ingrediensene for bedre søvn
Når DreamWell ble utviklet ble det tydeligvis ikke spart på noe. Her er nemlig de mest effektive naturlige sovemidlene som finnes benyttet og satt sammen i et produkt. Det er etter hva vi kjenner til unikt og selv om noen av ingrediensene også finnes i konkurrerende sovemidler, så inneholder i skrivende stund ingen av disse så mange dokumenterte ingredienser som DreamWell. Kombinasjonen av Lavendel, Kamomille (bedre kjent som Kamille), Humleekstrakt og magnesium vil gi svært mange bedre søvn.

Humle er et ekstrakt som er så godt dokumentert at Europeiske helsemyndigheter har gitt en sjelden godkjennelse. Den går ut på at Humle kan anbefales mot søvnproblemer, samt humørsvingninger og uro. I følge Urtekildens planteleksikon kan humleekstrakt også brukes mot en rekke andre helseproblemer, for eksempel stress, nervøsitet og depresjon.


Lavendelolje er velkjent for sine beroligende egenskaper og studier viser at denne ingrediensen alene kan forbedre søvnen med opp mot 20 prosent. Legg ellers merke til at Lavendelolje også kan hjelpe mot angst og at denne ingrediensen både gir effekt som kosttilskudd og som duft. Les mer på prevention.com


Kamomille
er et anerkjent sovemiddel som blant annet har fått positiv omtale av det seriøse medisinske nettstedet webmd.com og også dette ekstraktet bidrar til at DreamWell gir en beroligende effekt. 


Tips om hvor du kan bestille DreamWell finnes lenger opp i artikkelen.Vi vurderer Sleep Repair

Vi vurderer Xenical

Vi vurderer Provexin

Sist oppdatert 13. desember 2018

Vi vurderer helseprodukter

Virker DreamWell mot søvnproblemer?