Vi vurderer helseprodukter

Virker DreamWell mot søvnproblemer?

I denne artikkelen ser vi nærmere på det naturlige sovemiddelet DreamWell. Er dette et kosttilskudd som virker? Finnes det dokumentasjon? Hvor kan du bestille DreamWell? Hvor finnes det beste tilbudet? Svarene finner du nedenfor.


DreamWell, virker det?
Noen garantier kan vi ikke gi, fordi effekten fra kosttilskudd og medisiner varierer fra person til person. Men, vi er overbevist om at DreamWell virker og at de aller fleste vil bli fornøyde med dette sovemiddelet som også kan virke mot uro og stress. Det begrunner vi med at DreamWell inneholder flere aktive ingredienser som har dokumentert effekt, som er kjente fra naturmedisin og som har diverse godkjennelser fra Europeiske helsemyndigheter, blant annet i forhold til behandling av søvnproblemer. Vi kan ikke se at det finnes noe bedre naturlig sovemiddel på markedet, og det sier en del om DreamWell. 


Hvordan bestille DreamWell?
Dette er ikke bare et godt sovemiddel, det er også et meget rimelig kosttilskudd og du kan enkelt bestille DreamWell på nett. Det gjør du direkte fra forhandlerens nettsider hvor nye kunder kan dra nytte av et meget godt tilbud som gir halv pris. Tilbudet på DreamWell er bindingsfritt og gir hele to måneders forbruk til kun 199 kroner. Ordinære pris for to måneders forbruk er med andre ord 398 kroner og da er frakt inkludert. Kampanjen er avsluttet, vi anbefaler bestselgeren Sleep Repair for gode erfaringer.


De beste ingrediensene for bedre søvn
Når DreamWell ble utviklet ble det tydeligvis ikke spart på noe. Her er nemlig de mest effektive naturlige sovemidlene som finnes benyttet og satt sammen i et produkt. Det er etter hva vi kjenner til unikt og selv om noen av ingrediensene også finnes i konkurrerende sovemidler, så inneholder ingen av disse så mange dokumenterte ingredienser som DreamWell. Kombinasjonen av Lavendel, Kamomille (bedre kjent som Kamille), Humleekstrakt og Sitronmelisse vil gi svært mange bedre søvn og i tillegg inneholder DreamWell magnesium som vi trenger nok av for optimal søvn.

Humle er et ekstrakt som er så godt dokumentert at Europeiske helsemyndigheter har gitt en sjelden godkjennelse. Den går ut på at Humle kan anbefales mot søvnproblemer, samt humørsvingninger og uro. I følge Urtekildens planteleksikon kan humleekstrakt også brukes mot en rekke andre helseproblemer, for eksempel stress, nervøsitet og depresjon.


Sitronmelisse er en kraftig antioksidant som i følge studier omtalt på altmedicine.about.com er et effektivt sovemiddel og denne ingrediensen sørger også for at DreamWell gir en beroligende effekt. Les mer om helsefordeler fra Sitronmelisse på globalhealingcenter.com.


Lavendelolje er velkjent for sine beroligende egenskaper og studier viser at denne ingrediensen alene kan forbedre søvnen med opp mot 20 prosent. Legg ellers merke til at Lavendelolje også kan hjelpe mot angst og at denne ingrediensen både gir effekt som kosttilskudd og som duft. Les mer på prevention.com


Kamomille
er et anerkjent sovemiddel som blant annet har fått positiv omtale av det seriøse medisinske nettstedet webmd.com og også dette ekstraktet bidrar til at DreamWell gir en beroligende effekt. 


Tips om hvor du kan bestille DreamWell og benytte deg av et godt tilbud finnes lenger opp i artikkelen.


Les om SleepWell Forte - Les om Testomax - Les om Cialis - Les om Champix