Detox er navnet på kosttilskudd og andre produkter som skal kunne gi en rekke helsefordeler som en generelt sunnere kropp, vektreduksjon, bedre blodsirkulasjon og mer overskudd. I denne artikkelen ser vi nærmere på detox som også omtales som rensekur. Du kan blant annet lese om hvordan detox virker og finne de beste produktene


Hvordan bestille detox?

Dersom du ønsker å forsøke en rensekur finnes det en rekke detox-produkter du kan velge blant. En god del av disse holder også tilfredsstillende kvalitet og prisene er ikke avskrekkende. Hvilken rensekur du bør velge avhenger blant annet av hva du ønsker å oppnå, samt av hva du foretrekker. Vi anbefaler at du sjekker utvalget i denne nettbutikken som tilbyr gode priser, samt rask og diskret levering. Pulverkurer, te og detox i form av kosttilskudd er noe av det de tilbyr.

Hvorfor velge kosttilskudd?

Detox en metode for å rense kroppen for avfallsstoffer og på den måten oppnå en rekke fordeler som nevnt nedenfor. Nå er det for all del også slik at du kan rense kroppen på andre måter, for eksempel ved tarmskylling, men et kosttilskudd fremstår både som en rimelig og behagelig form for rensekur. I følge flere anerkjente nettsteder skal forøvrig Detox blant annet kunne gi fordeler som økt velvære, bedre søvnkvalitet, vekttap og bedre hud. Ofte er det for øvrig slik at kosttilskudd inneholder en kombinasjon av flere effektive ingredienser med dokumentert effekt. Det skiller dem fra lignende rensekurer og gjør det til et spennende produkt som absolutt er verdt et forsøk. 

Her finner du tips om hvor du bør kjøpe Betakaroten


Ingredienser og dokumentasjon

En av ingrediensene benyttet i kosttilskuddet Detox er Chlorella, en ferskvannsalge som virkelig kan gi en sunnere kropp. Chlorella kan blant annet reparere celler i kroppen, rense tarmsystemet for tungmetaller og andre avfallsstoffer, bedre opptaket av viktige næringsstoffer, samt gi en sunnere tarmflora. Det er påstander som støttes av en rekke uavhengige studier og i følge det seriøse nettstedet bio-sources.com er det forsket svært mye på helsefordelene fra Chlorella. Blant annet har forskere påvist at denne ingrediensen effektivt fjerner en rekke farlige avfallsstoffer fra kroppen.

Her kan du lese om grønn kaffe ekstrakt
                                                                             
Kosttilskuddet Detox inneholder også flere andre ingredienser og en av disse er Sitronmelisse som er best kjent for å gi bedre søvn. I tillegg viser studier at denne ingrediensen kan være et effektivt hjelpemiddel mot nervøsitet og moderate angstproblemer, noe du kan lese mer om på denne siden. En annen ingrediens som finnes i Detox er gurkemeie som ifølge studier blant annet kan motvirke overvekt, noe du kan lese mer om på livestrong.com. Vi nevner også at dette kosttilskuddet inneholder ingrediensen Mariatistel som er kjent for å gi en rekke helsefordeler, noe du kan lese mer om health.howstuffworks.com.


NB: Informasjonen i de to siste avsnittene gjelder et kosttilskudd som ikke lenger er i salg. Når det gjelder risikoen for bivirkninger er den i utgangspunktet veldig liten, men vær oppmerksom på at allergiske reaksjoner på ingrediensene kan forekomme. 


Her kan du lese om PotenceXL

Fordeler med detox rensekur

Sist oppdatert 13. desember 2018

Vi vurderer helseprodukter