Vi vurderer helseprodukter

Fordeler med detox rensekur

Detox er navnet på et kosttilskudd som skal kunne gi en rekke helsefordeler som en generelt sunnere kropp, vektreduksjon, bedre blodsirkulasjon og mer overskudd. I denne artikkelen ser vi nærmere på dette kosttilskuddet, samt litt generelt på Detox som også er en felles betegnelse på det å rense kroppen for avfallsstoffer.


Hvordan bestille Detox?

Dersom du ønsker å forsøke en Detox-kur fremstår dette produktet som et meget godt valg. Det skyldes både at Detox kosttilskudd inneholder en unik kombinasjon av virkestoffer, at flere av disse virkestoffene har godt dokumentert effekt, samt at dette produktet selges av en anerkjent forhandler som blant annet står bak suksessen Chili Burner som du kan lese mer om i denne oversikten med slankeprodukter. Du kan bestille Detox fra forhandlerens informative nettsider og der finner du også et godt tilbud. Produktet er utgått, men her finner du Detox-produkter av topp kvalitet.

Hvorfor velge dette produktet? 
Først og fremst er Detox en metode for å rense kroppen for avfallsstoffer og på den måten oppnå en rekke fordeler som nevnt nedenfor. Nå er det for all del også slik at du kan rense kroppen på andre måter, for eksempel ved tarmskylling, men et kosttilskudd fremstår både som en rimelig og behagelig form for rensekur. I følge salgssidene skal forøvrig Detox blant annet kunne gi fordeler som økt velvære, bedre søvnkvalitet, vekttap og bedre hud og som nevnt inneholder dette produktet en unik kombinasjon av ingredienser med dokumentert effekt. Det skiller Detox fra lignende kosttilskudd og gjør det til et spennende produkt som absolutt er verdt et forsøk. 

Her finner du tips om hvor du bør kjøpe Betakaroten


Ingredienser og dokumentasjon
En av ingrediensene benyttet i kosttilskuddet Detox er Chlorella, en ferskvannsalge som virkelig kan gi en sunnere kropp. Chlorella kan blant annet reparere celler i kroppen, rense tarmsystemet for tungmetaller og andre avfallsstoffer, bedre opptaket av viktige næringsstoffer, samt gi en sunnere tarmflora. Det er påstander som støttes av en rekke uavhengige studier og i følge det seriøse nettstedet bio-sources.com er det forsket svært mye på helsefordelene fra Chlorella. Blant annet har forskere påvist at denne ingrediensen effektivt fjerner en rekke farlige avfallsstoffer fra kroppen.

Her kan du lese om grønn kaffe ekstrakt
                                                                             
Kosttilskuddet Detox inneholder også flere andre ingredienser og en av disse er Sitronmelisse som er best kjent for å gi bedre søvn. I tillegg viser studier at denne ingrediensen kan være et effektivt hjelpemiddel mot nervøsitet og moderate angstproblemer, noe du kan lese mer om på denne siden. En annen ingrediens som finnes i Detox er gurkemeie som ifølge studier blant annet kan motvirke overvekt, noe du kan lese mer om på livestrong.com. Vi nevner også at dette kosttilskuddet inneholder ingrediensen Mariatistel som er kjent for å gi en rekke helsefordeler, noe du kan lese mer om health.howstuffworks.com.


Her kan du lese om PotenceXL