Sist oppdatert 16. desember 2018

Chili Burner for gode erfaringer

Chili Burner er slankepiller som kan hjelpe deg en god del ned i vekt. Faktisk viser forskning at ingrediensene benyttet i dette slankeproduktet kan gi et årlig vekttap på mer enn 14 kilo og det må vel kunne sies å være meget bra. Nedenfor kan du lese om hvorfor Chili Burner er et effektivt slankemiddel. Du finner også tips om bestilling, pris, relevant forskning, med mer.

Forsøk Chili Burner gratis

Dersom du sliter med å gå ned i vekt er absolutt Chili Burner et av slankeproduktene som kan hjelpe deg og nå kan du som ny kunde forsøke dette kosttilskuddet nesten helt gratis. Du betaler kun 40 kroner for frakt og får en måneds forbruk gratis. Tilbudet medfører ikke bindingstid og produktet selges av en seriøs forhandler som blant annet står bak flere populære kosttilskudd som mange har god erfaring med. Ordinær pris er for øvrig så lav som 279 kroner for en måneds forbruk og da er frakt inkludert. Tilbudet er utgått, men du kan kjøpe Chili burner fra denne nettbutikken til under 250 kroner.

Hvordan virker dette kosttilskuddet?
Chili Burner er slankepiller som inneholder hele fem aktive ingredienser og mange har for eksempel god erfaring fra slanking med grønn te. Først og fremst er imidlertid dette et slankeprodukt som sørger for en betydelig høyere fettforbrenning, noe som betyr effektiv slanking. I tillegg kan Chili Burner dempe sultfølelse og suget etter noe søtt, slik at det blir enklere å begrense kaloriinntaket. Det er godt dokumenterte påstander, noe du kan lese mer om nedenfor. Der finner du også litt mer informasjon om de ingrediensene i Chili Burner. 

Ekstrakt fra grønn te
 er en viktig ingrediens i Chili Burner og det har blitt foretatt svært mye forskning som viser at denne ingrediensen øker forbrenningen en god del. Blant annet ble det nylig publisert 12 artikler med forskning som beviser slankeeffekten fra grønn te og denne forskningen er foretatt av forskere ved anerkjente steder som National Institutes of Health, University of Glasgow og the US Department of Agriculture. De nevnte artiklene ble publisert i tidsskriftet American Journal of Clinical Nutrition og omtalt her.

Chilipepper er som navnet tilsier også en viktig ingrediens i Chili Burner og slankeeffekten fra denne ingrediensen har vist seg å være svært god. Det viser blant annet en studie foretatt av forskere ved det kjent UCLA som påviste at chilipepper øker forbrenningen i flere timer. Canadiske forskere har også påvist at denne ingrediensen virkelig øker forbrenningen av kalorier. 

Ingefær er også en ingrediens som sørger for økt forbrenning av kalorier og det betyr som kjent også økt fettforbrenning og sammen med grønn te og chili vil virkelig denne ingrediensen sette fart på vekttapet. Blant forskningen som påviser slankeeffekten fra ingefær har vi en studie som nederlandske forskere ved har foretatt. Vi har også lignende studier foretatt av japanske og amerikanske forskere. Her kan du lese mer om slankeeffekten fra ingefær

Peppermynteolje og dill som er de to siste ingrediensene i dette kosttilskuddet skal blant annet sørge for dempet sultfølelse og bedre fordøyelse. Det er også påstander som delvis støttes av forskning, men legg merke til at dokumentasjonen på slankeeffekten fra disse ingrediensene ikke kan sies å være overbevisende. Chili Burner er derfor først og fremst et slankeprodukt for høyere fettforbrenning. Dill skal forøvrig også kunne gi en rekke andre helsefordeler, noe du kan lese mer om her


Her kan du lese om kosttilskudd med grønn kaffe ekstrakt

Her kan du lese om hvorvidt Testofen virker


Her kan du lese om ereksjonsproblemer
Her kan du lese om kosttilskudd mot leddsmerter

Vi vurderer helseprodukter