Sist oppdatert 28. oktober 2018

Kosttilskuddet brun 365

En naturlig, jevn og varig brunfarge er noen av det du kan oppnå med kosttilskuddet BRUN365 som i tillegg til betakaroten også inneholder nattlysolje. Det gjør at Brun365 skiller seg fra andre kosttilskudd med betakaroten og nedenfor kan du lese om fordelene med dette. Du finner også tips om pris, effekt og muligheter til bestilling av dette produktet.

Her kan du kjøpe Brun365
Dette er et kosttilskudd for deg som ønsker en raskere og finere brunfarger, men legg merke til en ting. Du blir ikke brun ved hjelp av dette kosttilskuddet alene. Det du kan oppnå ved hjelp av Brun365 er at du ved soling blir raskere brun, samt at brunfargen blir mer gyllen og varer lengre. Når det gjelder bestilling kan du kjøpe Brun 365 via forhandlerens salgsider til en pris på 198 kroner for en måneds forbruk (frakt inkludert). Det må kunne sies å være rimelig og i tillegg kan du som ny kunde benytte deg av et flott tilbud. Dette produktet er dessverre utgått. Vi anbefaler nyheten Brun & Slank.

Ingredienser og effekt
Muligheten til en raskere, mer gyllen og dypere brunfarge er nok det som har gjort Brun365 til et populært kosttilskudd, men dette kosttilskuddet kan også i andre fordeler. Blant annet kan Brun365 redusere risikoen for solbrenthet og soleksem, reparer pigmenter i huden, samt fjerne brune flekker. Når det gjelder ingrediensene er betakaroten kjent for sine egenskaper i forhold til det å bli brun og dette fargestoffet som inneholder provitamin A finnes i en rekke lignende kosttilskudd. Nattlysolje finnes derimot ikke i konkurrerende produkter og fordelen med denne ingrediensen er først og fremst evnen til å bygge opp hudceller innenfra, samt evnen til å gjøre huden mer smidig og mer motstandsdyktig. Nattlysolje er for øvrig også kjent for å ha en dempende (lindrende) effekt på betennelser. Her kan du lese mer om nattlysolje.


Her kan du lese om slankemiddelet glucommanan

Her kan du lese om hvordan du kan bestille Levitra
Her kan du lese om rensekurer


Vi vurderer helseprodukter