Vi vurderer helseprodukter

Betakaroten vitamintilskudd er mest kjent for å gi en dypere, mer gyllen og mer varig brunfarge, men legg merke til at dette kosttilskuddet også kan gi en rekke andre helsefordeler. I denne artikkelen finner du informasjon om de mulige helsefordelene fra Betakaroten, samt tips om hvor du kan bestille kosttilskudd av denne typen.

Vil du kjøpe Betakaroten på nett?

Dersom du ønsker hjelp til å bli brun er denne typen vitamintilskudd et godt valg og nå kan du kjøpe Betakaroten på nett. Dette produktet som må kunne sies å være den originale utgaven kan du bestille her. Du finner også et godt tilbud som gir deg en måneds forbruk gratis, uten at det medfører bindingstid. Ordinær pris er for øvrig kun 149 kroner for en måned forbruk og da er frakt inkludert. Legg ellers merke til at Betakaroten vitamintilskudd selges av en anerkjent forhandler. Produktet er utgått, men her kan du kjøpe Betakaroten av topp kvalitet.
NB: Sjekk nyheten Brun & Slank som virkelig anbefales.

Kort om denne typen kosttilskudd
Betakaroten er et fargestoff som tilhører familien Karotenoider og som i kroppen omdannes til vitamin A for så å lagres i hudcellene. Forklart med andre ord er Betakaroten et farget pigment som for eksempel finne i gulrøtter og som således er helt naturlig. Ellers er dette fargestoffet kjent so en kraftig antioksidant, med de helsefordelene det medfører.

Blir brun og beskytt huden
De fleste av oss forbinder gjerne betakaroten med det å bli brun, men kosttilskudd av denne typen kan også beskytte huden. Blant annet indikerer forskning at denne antioksidanten kan bekjempe frie radikaler i huden, noe som både kan beskytte mot solbrenthet og soleksem, samt forbygge aldring av huden. 

Når det gjelder det å bli brun med betakaroten er det slik at denne naturlige ingrediensen stimulerer dannelsen av et stoff som skaper fargepigmenter i huden. Det gir et godt grunnlag for å oppnå en mer gyllen, dypere og mer varig brunfarge. Men, legg merke til en ting. Betakaroten gir kun et godt grunnlag for å bli brun og det betyr at det fremdeles behøver soling, enten naturlig eller i et solarium.

Andre helsefordeler
Betakaroten er som nevnt en antioksidant, noe som kan gi flere helsefordeler. Videre er det slik at denne ingrediensen i kroppen omdannes til vitamin A, et essensielt næringsstoff. Det har ført til at betakaroten i andre land får mer oppmerksomhet for potensielle helsefordeler, enn for evnene til å skape en fin brunfarge. Blant annet viser forskning at betakaroten kan forebygge flere typer kreft, styrke immunforsvaret, forbygge hjerte- og karsykdommer, samt forbygge problemer med synet. 

Behøver du kosttilskudd?

Det er ikke alle som har behov for Betakaroten vitamintilskudd og i utgangspunktet skal et sunt og variert kosthold sørge for at kroppen får de nødvendige næringsstoffene. Betakaroten finnes nemlig naturlig i en rekke matvarer som gulrøtter, spinat, brokkoli og tomater. Her finner du flere tips om naturlige kilder til betakaroten. Legg ellers merke til at for mye av dette naturlige fargepigmentet kan føre til at det lagres i underhudsfettet, noe som kan gi «gul hud». Det er imidlertid ikke farlig og vil forsvinne når mengden betakaroten reduseres. Legg også merke til forskning som viser at kosttilskudd av denne typen kan gi økt risiko for lungekreft hos røykere.

Her finner du tips om et naturlig sovemiddel
Her finner du tips om potensmedisiner

Her finner du tips om nyheten Testofen for menn

Her finner du tips om et naturlig potensmiddel
Her finner du tips om et effektiv kosttilskudd for vekttap


Kilder:

http://www.medicalnewstoday.com/articles/252758.php
http://www.kosttilskudd-helsekost.com/betakaroten.html
http://www.bama.no/
http://www.huffingtonpost.com/2013/07/26/natural-tan-foods_n_3644629.html
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/

Du kan kjøpe ekte Betakaroten på nett