Beta-Carotene ambre med Spirulina

Sist oppdatert 28. oktober 2018

Vi vurderer helseprodukter

Beta-Carotene ambre er et kosttilskudd som kan gi en dyp og gyllen brunfarge. Det er mulig fordi dette produktet inneholder det naturlige fargestoffet betakaroten som er kjent for sine egenskaper nettopp i forhold til hud og brunfarge. Legge ellers mekre til at Beta-Carotene ambre inneholder spirulina, noe som gjør at dette produktet skiller seg fra konkurrentene. Her er noen tips om effekt, pris og bestilling.

Bestile av Beta-Carotene ambre
Som nevnt inneholder dette kosttilskuddet spirulina, kjent for sitt særdeles høye innhold av næringsstoffer. Det gjør at Beta-Carotene ambre skiller seg fra konkurrentene og således fremstår som et nytt og spennende alternativ. Dersom du ønsker å forsøke dette kosttilskuddet kan du benytte deg av et velkomsttilbud hvor du får en måneds forbruk gratis, dersom du betaler porto på 59 kroner. Produktet er utgått, men her kan du kjøpe betakaroten som holder topp kvalitet.

Effekt og ingredienser
Betakaroten er mest kjent for evnen til å gi en dypere, mer varig og mer gyllen brunfarge, men Beta-Carotene ambre kan også gi andre viktige fordeler. I tillegg til en positiv effekt på fargementene i huden kan nemlig også dette kosttilskuddet beskytte huden mot tidlig aldring, redusere risikoen for soleksem og solbrenthet, styrke immunforsvaret, samt motvirke nattblindhet. Videre inneholder som nevnt dette produktet Spirulina, en ferskvannsalge som er svært næringsrik og som er kjent for å gi en rekke helsefordeler. For eksempel inneholder Spirulina 10 ganger så mye betakaroten som gulrøtter, 10 ganger mer kalsium enn melk, 50 ganger mer jern enn spinat og langt flere antioksidanter enn blåbær. Her kan du lese mer om helsefordelen med Spirulina.

Her finner du tips om kosttilskudd mot impotens
Her finner du tips om kosttilskudd mot mageproblemer
Her finner du tips om medisin mot hårtap

Her finner du tips om spray mot ereksjonsproblemer

Her finner du tips om et effektivt kosttilskudd mot overvekt