Sist oppdatert 17. mars 2019

Belly XS Extreme Fatburner funker mot magefettet

Vi vurderer helseprodukter

Belly XS Extreme er effektive slankepiller som skal virke spesielt godt mot magefettet. En aldri så liten sjekk av de aktive ingrediensene viser at dette er et kvalitetsprodukt og nedenfor kan du lese om hvorfor vi anbefaler Belly XS Fat Burner. Du kan også lese litt om innholdet, om hvordan dette slankeproduktet virker, samt om hvor du kan kjøpe Belly XS.


Vil du kjøpe Belly XS Extreme?
Belly XS Extreme ble nylig lansert i Norge og vi er meget positivt overrasket. Dersom du ønsker hjelp til å gå ned i vekt fremstår dette kosttilskuddet som et meget godt valg, ikke minst i kampen mot magefettet. I skrivende stund er det kun mulig å kjøpe Belly XS Extreme fra denne nettbutikken og prisen er det ingen grunn til å klage på. Du betaler kun 299 kroner for en måneds forbruk og dette produktet selges ikke som abonnement. Legg merke til at du får rabatt ved større bestillinger av Belly XS Extreme, samt at det er fri frakt ved ordre over 499 kroner.


Litt om hvordan dette produktet virker
Som navnet tilsier er Belly XS Extreme er et kosttilskudd som skal være spesielt effektivt mot magefettet, men fordelene med dette produktet er flere. Belly Fatburner inneholder nemlig hele seks aktive ingredienser som hjelper mot overvekt på forskjellige måter og effekten er dokumentert. Redusert sultfølelse og redusert søtsug er to av fordelene med dette kosttilskuddet som også har en vanndrivende effekt. Ellers er det økt fettforbrenning som gjelder og flere av de aktive ingrediensene i Belly XS Extreme bidrar til dette. Blant annet gjennom å øke forbrenningen, samt gjennom å bryte ned lagret kroppsfett.


Litt om innhold og slankeeffekt
I Norge kan vi velge blant svært mange slankende kosttilskudd, men ingen av disse kan sammenlignes Belly XS Fatburner. Dette produktet inneholder nemlig en helt unik kombinasjon av aktive ingredienser som vi ikke har sett maken til. Grønn te, koffein, sitrus bioflavonoider og guarana bidrar blant annet til økt fettforbrenning, mens krom og eplecidereddik blant annet bidrar til at du enklere kan kutte kalorier. Sammen vil disse ingrediensene effektivt forbrenne fettet som ligger rundt midjen


Grønn te er en av ingrediensene som sørger for at Belly XS Fatburner øker forbrenningen og det skjer på to forskjellig måter. For det første økes forbrenningen av kalorier og for det andre frigjøres fett fra kroppens energilager, slik at dette forbrennes. Effekten er godt dokumentert, noe du kan lese mer om her og her kan du lese om en annen ingrediens som er eplesidereddik. I følge en studie vil denne ingrediensen redusere det daglige kaloriinntaket med over 200 kcal. I tillegg viser forskning at eplesidereddik også kan øke fettforbrenningen, samt redusere mengden nytt fett som lagres.


Sitrus bioflavonoider finnes om nevnt også i Belly XS Extreme Fatburner og dette er et ekstrakt som i følge forskere faktisk kan «erstatte» efedrin. Slankeeffekten skal med andre ord være like god og her kan du lese om forskning som viser en imponerende effekt fra dette ekstraktet som blant annet kan få skikk på metabolismen din. Når det gjelder de to siste ingrediensene i Belly XS Extreme, så er det koffein og guarana (inneholder mye koffein). Sistnevnte kan blant annet øke forbrenningen og redusere metthetsfølelsen, noe som er godt dokumentert. Blant annet har det blitt foretatt en studie omtalt i Journal of Human Nutrition and Dietetics hvor deltakere som fikk kosttilskudd med Guarana i løpet av 12 måneder oppnådde et betydelig vekttap.


Er det trygt å bruke Belly XS?
Ja, dette er et slankeprodukt som kun inneholder naturlige virkestoffer og for de aller fleste er Belly XS en trygg og effektiv behandling mot overvekt. Det finnes imidlertid noen unntak og denne typen kosttilskudd anbefales ikke til personer under 18 år og heller ikke til gravide og ammende. I tillegg bør du være oppmerksom på at allergiske reaksjoner kan forekomme. Selv om risikoen for bivirkninger er liten er det nemlig slik at allergiske reaksjoner på ingrediensene kan forekomme. 


Dette sovemiddelet anbefales

Dette kosttilskuddet hjelper mot mageproblemer