Vi vurderer helseprodukter

Slanking med Afrikansk Mango

Afrikansk mango har allerede fått mye spalteplass i en rekke norske og internasjonale medier, blant annet fordi en rekke kjendiser benytter dette kosttilskuddet til å gå ned i vekt. I denne artikkelen ser vi nærmere på afrikansk mango. Er dette virkelig et slankeprodukt som virker? Finnes det beviser? 

Afrikansk mango og slanking
Dersom du blir forvirret av alle navn og uttrykk som benyttes på afrikansk mango, så er det fullt forståelig da de forskjellige navnene ofte benyttes litt tilfeldig. Enkelt forklart er afrikansk mango en sjelden frukt som kun vokser i deler av Kamerun.


Denne frukten inneholder proteinrike frø med navnet Irvingia gabonesis og det er disse frøene som er spesielt effektive i forhold til slanking og fettforbrenning. Det er årsaken til at Afrikansk Mango gjerne omtales som Irvingia gabonesis og i forhold til slanking betyr de to betegnelsene det samme. I denne artikkelen har vi tatt utgangspunkt i slankeproduktet African Mango.


Litt om slankeeffekten
En rekke studier viser at afrikansk mango er et nyttig hjelpemiddel i kampen mot overvekt, noe du kan lese mer om i de neste avsnittene. Nøyaktig hvordan dette skjer er muligens ikke det mest interessante og helle ikke det letteste å dokumentere, men vi nevner likevel de faktorene som antas å gjøre Irvingia gabonesis og dermed African Mango til effektive slankepiller.

De nevnte studiene viser først og fremst at ekstrakt fra Mango øker forbrenningen av kroppens overflødige fett. I tillegg viser disse studiene at Afrikansk Mango gir økt forbrenning av kalorier (økt metabolisme), noe som naturlig nok betyr effektiv slankehjelp. Videre er det det slik at dette slankeproduktet har en dempende effekt på den prosessen hvor kroppen lagrer fett.

Dokumentasjon og forskning
Som nevnt viser en rekke studier og forskning at Irvingia gabonesis gir økt fettforbrenning og kosttilskudd med afrikansk mango må således kunne sies å være blant de desidert mest veldokumenterte slankeproduktene som finnes. Vi avslutter med å se nærmere på en av de mange grundige studiene som langt på vei beviser at dette slankeproduktet vil gi økt vektreduksjon.

Vi begynner med en studie på afrikansk mango som blant annet ble publisert på det anerkjente nettstedet BioMed Central. Denne studien var svært omfattende, testpersonene fikk nøye oppfølging og det ble gjennom studien tatt en rekke blodprøver og andre tester. Studien varte i 4 uker og 40 personer mellom 19 og 55 år ble delt i to grupper og før studien gjennomgikk alle testpersonene en grundig helsesjekk. I løpet av disse fire ukene fikk den ene gruppen et placebo, mens den andre gruppen fikk Irvingia gabonesis ekstrakt, tilsvarende det som er benyttet i African Mango.

Resultatet av studien var at testpersonene som fikk Irvingia gabonesis oppnådde en vektreduksjon som i snitt var nesten fire ganger så høyt som placebogruppen. Det er en betydelig forskjell som viser hvilken effekt Afrikansk Mango kan gi. Legg for øvrig merke til at dette var en Dobbeltblind studie, noe som gir økt troverdighet. Den innebærer nemlig at verken testpersoner eller helsepersonell som utfører testen visste hvem som fikk placebo og hvem som fikk ekstrakt fra Afrikansk Mango. Her finner du en annen relevant studie.

Et godt valg for deg som ønsker slankehjelp
Dersom du ønsker hjelp til slanking er definitivt Afrikansk Mango et godt valg som vi gjerne anbefaler. Det skyldes delvis den meget gode dokumentasjonen og delvis at dette produktet selges av en meget anerkjent forhandler som blant annet tilbyr fri frakt ved ordre over 499 kroner, samt diskret levering. Videre behøver du ikke å tegne abonnement og her finner du produktet African Mango.


Kan afrikansk mango gi bivirkninger?
Dette er et helt naturlig slankeprodukt og for friske personer er det i utgangspunktet helt trygt å bruke afrikansk mango. Som de fleste andre kosttilskudd kan imidlertid også dette produktet forårsake allergiske reaksjoner. Legg også merke til at det ikke finnes tilstrekkelig dokumentasjon i forhold til om afrikansk mango er trygt for gravide og ammende. Dersom du ammer eller er gravid bør du med andre ord ikke bruke dette slankeproduktet.


Her finner du flere slankeprodukter

Her finner du flere kosttilskudd

Sist oppdatert 24. februar 2019